Den. Store. Styrkeprøven

Nei, nå er det ikke RAAM det er snakk om, men derimot Den store styrkeprøven, som går av stabelen til helgen. Oppmøtet fra Kristiansand under DSS er generelt sett dårlig og de oppmøtte har ikke så høye ambisjoner, så de siste årene har jeg vekslet mellom forskjellige lag. I år er det altså Team Jæren jeg sykler sammen med, og ambisjonene er høyere enn noensinne. Målet til TJs ekspresslag er å komme inn på 14:10, og for å få til det er vi avhengige av sterke ryttere, ingen uhell og godt vær.

I følge værmeldingen fra yr.no skal hvertfall det siste holde hardt. Det er meldt regn hele veien og været ser faktisk verre ut enn det var i 2007. Om ikke annet, så er det hvertfall meldt medvind i regnet deler av veien, så det er jo noe, men jeg tviler på at det blir noen rekordtid i år. Kanskje blir resultatet vårt heller ikke 14:10, men jeg blir uansett fornøyd dersom det blir under 15 timer.

Legg igjen en kommentar