Operasjon vektøkning er underveis

Vektkurven

Vektkurven

På Gran Canaria traff jeg mange syklister og alle var veldig interesserte i RAAM og forberedelsene. Noen mente at et så utmattende ritt måtte kreve endel fettlagre i tilfelle kaloriinntaket ikke alltid er på topp. cheap cialis online Jeg regner med å forbruke ca. 12 000 kcal hver dag. Til sammenligning er 1 kg fett ca. 7000 kcal, så det skal ikke mye avvik til før det går noen kilo. Jeg har spurt folk som har erfaring med dette og de har sagt at om alt går som det skal, så er null endring i vekt det ideelle, og det går an å få til, men det krever at du har flaks (eller at du ikke har uflaks).

For å ha noe å gå på, har jeg begynt på en diett. En vektøkningsdiett. Med treningsmengden jeg har ligget på i det siste, har det vært umulig å spise nok til å gå opp i vekt, men pga. en vond akilles har den siste halvannen uken blitt veldig rolig og jeg har formelig est ut og lagt på meg 2 kg. Målet er å ha noe slikt som 3-4 kg å gå på når jeg står på startstreken.

One Comment

  1. Rolf-Arne Schulze:

    Si fra om du trenger råd fra en overspiser. :) Jeg har vært oppe i 180 kilo (Paps, vet du) så jeg kan dette med å øke vekt.

Legg igjen en kommentar