Treningsleir på Gran Canaria

Sykkel ferdig montert

Sykkel ferdig montert

Nå sitter jeg og en treningskamerat i Maspalomas på Gran Canaria. Vi reiste fra Norge i morges og ankom etterhvert til et sted med 21 varmegrader og sol! 2 timer etter ankomst var innsjekking ferdig, syklene montert og vi var klare for å ta oss en tur. Det ble hele 10 km før sulten tok overhånd og vi rullet inn på nærmeste restaurant for å få i oss den første næringen siden flyturen.

Etter å ha hvilt denne uken, ser jeg frem til mye sykling i fint og varmt vær. Foran oss nå ligger to uker med hardtrening og forberedelse. Vi skal ha hvertfall et par runder rundt øya og sikkert mange turer opp på toppen av fjellet. Vi skal også en tur opp til Artenara og kanskje utforske den bratteste bakken vi vet om på øya. Jeg er glad jeg la om til 12-27 bak i stedet for 11-21 som stod på fra temporittet i fjor…

BMC-brødre

BMC-brødre

Legg igjen en kommentar