På plass i Sebring

Nå er vi på plass i Sebring, etter fire dager i Miami og Key West. Sykkelen har fått seg sin første tur utenfor kofferten og ser ut til å ha overlevd både fly- og kjøretur greit. Jeg glemte den ene unbrakonøkkelen som trengs for å stramme til utstyrsholderen under styret, men satser på å finne en slik i morgen.img_0151_t

I går fikk vi oss en støkk da værmeldingen viste at et lavtrykk med tilhørende stormer og regnvær var på vei østover fra Midtvesten og skulle ta med seg regn til Sebring på lørdag under rittet. Det var den eneste dagen på tre uker hvor det var meldt regn.

I dag har værmeldingen snudd og melder nå delvis overskyet (perfekt!) og 28 varmegrader (14 på natten). Hvis dette holder seg, ligger det an til kjempebra forhold. Vinden er meldt opptil 3 m/s, men kan godt forsvinne helt for min del.

Under kjøreturen i dag kikket vi litt på terrenget. Fra Key West til omtrent 2 timer nord for Miami har det vært helt, helt, helt flatt. De eneste høydene har vært broer over elver eller andre motorveier, men helt mot slutten har det kommer noen små variasjoner i terrenget som jeg tror arrangøren kaller «rolling hills». Det er lett synlige, men ikke veldig dramatiske, småbakker som kommer med jevne mellomrom. Hvis det ikke blir verre enn dette, tror jeg fint det skal gå an å holde litt tempo, men det er altså ikke HELT flatt slik det er lenger sør.

I morgen tar jeg den første prøveturen på sykkelen for å se hvordan ting ligger an. Håper det går like bra da som det har gått til nå.

Legg igjen en kommentar