18 timer og 5 minutter

Siste registrering på Jens ble 18 timer og 5 minutter.  Nå orker han ikke mer. Jeg har prøvd å lokke ham med mindre delmål og sagt at å fullføre er viktig, men han vet at han ikke når RAAM kvalifiseringen på tiden som gjenstår. Beina er fine. Det er ingen vind, og ingen stekende varme, men han har ikke krefter igjen. Han orker ikke spise, vil ikke ha koffein fordi det kun gir kortvarlig effekt.

Han kunne klart noen runder til, men ikke å holde den farten som var nødvendig- 30 kilometer i timen de siste fem timene.

Noe av problemet var nok beregning av tid. Jens sin klokke stemte ikke med arrangørens beregninger, og «støtteaparatet» var nok ikke den beste hjelpen her.

Vi er hvertfall en erfaring rikere- og kanskje klar for nytt forsøk om ikke så alt for lenge.

Takk for at dere fulgte oss!

3 kommentarer

  1. Cathrine:

    Hei dere to!

    Dette står det respekt av! Selv om det ikke holdt helt inn er dette en enorm prestasjon du må være stolt av Jens :-) Og Cathrine, du har nok vært en veldig god moralsk støtte og heiagjeng! Det har vært kjempe spennende å lese om fremdriften her. Nå må dere slappe av og nyte ferien, her hjemme venter kun hektiske dager og blå temperaturer… og oss da :-) Gleder meg til dere kommer hjem!!

    Klem Cath.

  2. Arne Breistein:

    Tøfft forsøk Jens! Kjenner jeg deg rett, prøver du nok snart igjen. Nyt resten av oppholdet der over. Hører gjerne mer fra deg om hvordan det føltes underveis. Arne

  3. Ove P.:

    Bra forsøk Jens! Du blir nok enda sterkere av dette og kommer deg gjennom nåløyet ved neste anledning. Ta det som god trening. Treningsøkt på 18 timer må jo være bra :-)

    Ove

Legg igjen en kommentar