Fokus: London

På vei rundt Mallorca

På vei rundt Mallorca

Etter en veldig bra treningsleir på Mallorca og en altfor lang (to ukers) sykdomsperiode etterpå, har våren kommet til Rogaland og utetreningen har begynt for alvor. Det spirer i sykkelbein for tiden og været har til nå vært på vår side, med opphold eller sol og grei temperatur i mange dager.

Ved siste korsvei hadde jeg to gode muligheter igjen til å kvalifisere meg til RAAM — Montello 24-timers i Italia og London-Edinburgh-London. Montello går denne helgen, men jeg ble forhindret fra å dra pga. en begravelse. Dermed seiler London-Edinburgh-London opp som beste alternativ for kvalifisering i sommer. All fokus fremover blir derfor på det.

Fordelen med LEL er at man kan sykle sammen med andre, og da går det gjerne mye fortere. Ulempen er at tempobøyler er forbudt, og det kommer jeg til å savne underveis. Men et par sterke mann foran veier nok opp for tempobøylene, så nå må jeg få lurt med meg noen som jeg kan sykle sammen med. Jeg vet at Paris-Brest-Paris-syklist Bjørn Kristoffersen fra Stavanger skal være med og jeg prøver også å lure med meg flere fra Stavanger og Kristiansand.

Uansett så tror jeg at dette kan gå veien hvis vi bare unngår regnvær av den typen vi hadde i Paris-Brest-Paris i forfjor. Det blir mye god trening fremover pga forberedelser til Color Line Tour og Styrkeprøven med Team Jæren og jeg har fått en fremragende, ny (brukt) sykkel å boltre meg på.

Legg igjen en kommentar