Ny kvalifisering

Da er det avgjort — neste kvalifiseringsforsøk blir i London under London-Edinburgh-London i slutten av juli. Dette er et ordinært ritt, ikke solo, så her kan jeg sykle sammen med andre i samme startpulje som skal holde samme tempo. Jeg håper å finne noen slike å sykle sammen med.

Tempoet skal i utgangspunktet være ganske komfortabelt — RAAM-arrangørene beregner 18,46 km/t i snitt for hele rittet — men når en trekker fra tid til stemplingsstasjoner (en halvtime til hver, 16 stk totalt) og søvn (2 x 5 timer), blir det ikke mer tid igjen til sykling enn at jeg må holde 24 km/t i snitt. Legg til litt svinn fordi løypen ikke er merket og det er få andre syklister i samme startpulje som man kan følge etter, så blir det fort travelt.

Overnattingsstoppene er ikke bestemt ennå, men arrangøren tilbyr bagasjetransport av én bag som en del av startprisen. Det betyr at jeg må planlegge litt for å finne ut hvor det er best å få denne bagen levert. Kanskje den må innholde diverse remedier som koffeingeléer og energibarrer i tillegg til klesskift.

Legg igjen en kommentar