Color Line Tour og retour

I helgen skal jeg sykle Color Line Tour med Team Jærens ekspresslag. Ambisjonene er høye og målet er å tilbakelegge 215 km på 5:25, dvs. 39,7 km/t i snitt. Våre hardeste konkurrenter er Ryes ekspresslag fra Styrkeprøven, Thor Hushovd m/ følge av tidligere proffsyklister og Dalane SK (som egentlig sykler med Team Jæren, men som stiller eget lag til CLT). Det blir spennende å se hvem som får den beste tiden opp dalen. Været er hvertfall meldt strålende og jeg har stor tro på en fin tur.

img_2499

Stolt og klar i kjelleren

For å gjøre helgen komplett skal det også bli fint vær på søndag og mandag, og derfor planlegger jeg å simpelthen ta en liten pause på Hovden og deretter sykle hjem igjen.

Jeg har montert tempobøylene på sykkelen (de må selvsagt av igjen før start på lørdag) og skal ta hjemturen som en solo-tempo-trening til RAAM. Turen går via Haukeli, Røldal, Suldal og Ryfylke hjem til Stavanger, totalt 260 km og 2 ferger. Hvis jeg kjører jevnt og beregner fergene bra, er jeg hjemme i Stavanger kl. 00:30 natt til søndag. Om jeg bommer på fergene, er jeg hjemme 02:30, og hvis jeg ikke holder ut satser jeg på å overnatte på Haukeli eller i Røldal før jeg sykler hjem på søndag morgen.

Legg igjen en kommentar