RAAM 2012

Etter en god høst i fjor etter London-Edinburgh-London, ble jeg interessert i å fikse hoften min. Den har plaget meg under løping og hard belastning i mange år, men ikke nok til å plage meg særlig under sykling. Med tanke på belastningen hoften vil få under RAAM, gikk jeg til en ortoped på Colosseum-klinikken i Stavanger for å få problemet utredet og forhåpentligvis fikset. Han endte opp med å sette en kortisonsprøyte for å fjerne en antatt slimhinnebetennelse, men sprøyten gjorde vondt verre og jeg måtte stå av sykkelen i to måneder fra november av.

Etter flere runder med kiropraktor hos Stavanger Idrettsklinikk kom jeg endelig på sykkelen igjen i slutten av januar og fikk sånn smått begynt med trening igjen. Etter to uker på Gran Canaria i mars begynner formen å komme på plass også, og med Joe Friels treningsfilosofi i bakhodet og ny (brukt) wattmåler tror jeg treningen fremover kan bli veldig bra. Likevel blir ikke hoften bra nok til å satse 100% på RAAM i år, men kvalifiseringen er gyldig til 2012. I år blir det full satsing på Styrkeprøven og ny personlig rekord på under 14 timer!

I mellomtiden legger jeg ut noen bilder min kjære tok etter at vi kom til mål i London i fjor sommer. Hvis dette er meg etter tre døgn med ca. RAAM-tempo og søvnmengde, så lurer jeg på hvordan jeg ser ut etter tolv….

Ved ankomst

Ved ankomst

Litt trøtt...

Litt trøtt...

Dratt, værbitt, gammel mann

Dratt, værbitt, gammel mann

One Comment

  1. Juan Salinas:

    Uff da Jens
    Synd med den tiden du «mistet» pga. en sprøyt!

    Du kommer rask i form igjen!
    :)

Legg igjen en kommentar