Ny personlig rekord på Styrkeprøven

Etter en vinter og vår med opptrening etter hofteproblemer, var jeg spent på formen foran generic cialis 5 mg Styrkeprøven i år. Fremdeles kunne hoften merkes litt på enkelte typer trening og ritt, men det så bra ut. Dette året var også ambisjonene mye høyere enn tidligere — med et nydannet lag fra Rogaland ved navn Styrbjørn-Spinn skulle vi gå for å vinne! Med på laget var tidligere og nåværende norgesmestere, Norgescupdeltagere, lokale helter og jeg. Mot SK Rye og CK Victoria som de største favorittene og Team Jæren og Team Polarcirkelen som outsiderne var det duket for en skikkelig utfordring og en maksimal test av formen.

Etter en treg start til Dombås lå vi på fjerdeplass, 24 minutter bak Rye på første, men nedover Gudbrandsdalen kjørte vi sterkest av alle og hadde den beste tiden både fra Dombås til Lillehammer og fra Hamar til Oslo. Dessverre tok vi ikke innpå nok til å ta igjen det tapte, men vi tok en solid tredjeplass med tiden 14:13:58. Det gav ny bestetid med 22 minutter og beviste at jeg er tilbake i form!

Nå gjenstår bare høstens 1200 km i Australia for å se om jeg klarer de virkelig lange rittene…

I mellomtiden kan dere kose dere med noen stilfulle bilder fra lagets egen fotograf, Fred Berentsen, samt målbilde fra arrangøren:

Legg igjen en kommentar